Tapis - Hoogkant


Tapis afzelia doussie gelakt dubbele visgraat tapis Afzelia dubbele visgraat tapisvloer met satijn glanslak afwerking. De vloer is gelegd in Haren (Groningen). Afmeting afzelia stroken is 45 cm lang en 6 cm breed.
Tapis afzelia doussie band wengé bies dubbele visgraat gelakt Haren Groningen De afzelia tapisvloer heeft een band en enkele bies als rand afwerking. De vloer is het hele huis doorgelegd. Dit is de woonkamer vleugel van het huis. De vloer is verlijmd op een spaanplaat ondervloer. Na het leggen van de tapisstroken wordt de vloer gestopt en geschuurd alvorens lak wordt aangebracht.
Eiken tapis Rijksstraatweg Haren Blokmotief premier geolied naturel diagonaal gelegd Prachtige diagonaal gelegde blok patroon eiken tapis vloer. De rand is afgewerkt met een band met dubbele bies en staande friesen. Het diagonaal leggen brengt iets aparts in de vloer. De vloer is gelegd in Haren aan de Rijksstraatweg.
Eiken premier Tapis Hongaarsepunt Den Haag nog onbehandeld Hongaarsepunt met bandafwerking zonder bies. De hongaarse punt heeft een 45 graden hoek. Het gebruikte eikenhout heeft de sortering 1 bis. Er zitten dus slechts pitjes in. De vloer is gelegd in Den Haag.
Voorbereiding lijmen tapis eiken spaanplaat ondervloer In een rietgedekte villa in Haren (Groningen) aan de Rijksstraatweg hebben wij een prachtige verouderde eiken visgraat vloer gelegd. Op deze foto is te zien dat de spaanplaat vloer al is gelegd. Met de spaanplaatvloer hebben wij ook heel wat hoogte verschil kunnen opvangen. De eerste stroken zijn al gelegd.
Verouderde getrommelde naturel wit geoliede eiken tapis visgraat in Haren Groningen gelegd De eiken verouderde visgraat tapis vloer is afgewerkt met naturel witte olie. De kamer is nog niet helemaal in gericht, maar al wel is te zien dat het een schitterende kamer gaat worden. Klassiek, licht, warm en chic.
Eiken Tapis Hongaarsepunt naturel geolied Den Haag gelegd verlijmd Hongaarse punt eiken tapisvloer. Dit patroon wordt steeds meer gekozen. Niet verwonderlijk als je deze foto ziet. De vloer is gelegd in Den Haag.
Eiken gerookte naturel geoliede Hongaarse punt met laddermotief Laren Eiken bubbel gerookt witte hongaarsepunt met ladder tapisvloer. De vloer is gelegd in Laren in het Gooi. 
Hongaarsepunt met laddermotief eiken houten tapisvloer Laren In de keuken zijn grote natuurstenen tegels gelegd. De hongaarsepunt is in de woonkamer gelegd die in open verbinding met de keuken staat.
Lange Tapis eiken visgraat vloer Zuidbroek gelegd Prachtige eiken visgraat premier tapisvloer, gelegd in het voorhuis van een grote Groningse boerderij in Zuidbroek tussen Winschoten, Veendam en Hoogezand. De vloer is behandeld met een naturel witte olie.
Eiken tapis met ladder motief nog onbehandeld Laren Eiken hongaarse punt tapis vloer met ladder motief. De tapisstroken zijn gelegd moet nog gestopt, geschuurd en gerookt worden. In het midden van de ruimte staat een mooie openhaard.
Eiken tapis blokmotief diagonaal enkele band staande friesen dubbele wengé bies Blokmotief diagonaal gemonteerd met band, dubbele bies en staande friesen. De sortering is zeer rustig te noemen. De vloer is afgewerkt met olie. Geplaatst aan de Rijksstraatweg in Haren.
Afzelia visgraat tapisvloer Haren Groningen Jatoba visgraat tapis in kantoorruimte aan huis. Korte maat, 35 cm lang en 6 cm breed.
Hoogkant eiken gelegd in Jaren dertig woning in Haren Groningen Hoogkant donker geolied. Ondanks de vele eiken latjes is het toch een rustige vloer. De vloer is gelegd in Haren bij de Jagerskampen.
Eiken mozaiekvloer met band en wengé bies in Peize Eelde Groningen gelegd Eiken mozaiek met band en bies. De vloer is gelegd in Groningen De vloer wordt geschuurd en moet nog geolied worden. Dit is de kleur van pas geschuurd eiken. Het eiken gaat nog na kleuren door zonlicht de olie en gebruik.