"Zoekt u een bedrijf dat op een rustige en overzichtelijke manier met u zaken wil doen, dan kunt u ons eens proberen."


"Wij, drie broers die achter dit bedrijf zitten, hebben een ouderwetse, nuchtere, eerlijke, manier van zaken doen ontwikkeld".
 

Leer periode

Van kinds af aan waren wij al bezig met ondernemen. Hierdoor hebben wij alle tijd gekregen om te begrijpen waar het om draait bij het runnen van een bedrijf.

De eerste "zakelijke" activiteiten die wij deden was het verzamelen van nog goede spullen die bij de vuilnis stonden. Onze moeder werd vaak gebeld met de opmerking "of ze wel even haar jongens wilde vertellen dat de vuilnis voor de vuilniswagen was bestemd en niet voor haar jongens."

Daarna gingen wij oud papier halen met een zelf gemaakte kar. Dit vond allemaal plaats naast onze "studie" op de kleuterschool. Onze kar werd steeds groter en onze spieren steeds sterker. Wij hadden op den duur onze vaste klanten. Eén keer in de maand gingen wij naar de oudpapierhandel en verdienden wij een tientje, papier was in die tijd maar een paar cent per kilo waard.Denken doen leren en doen, denken leren

Dit deden wij tot in de 6e klas van de basisschool. Toen waren wij oud genoeg om bij de buurman aan het werk te gaan in de boomgaard. Grasmaaien, bessen, pruimen, appels en peren plukken, onderhoudsklusjes enzovoort.

In de zomervakantie stonden wij met een kraampje aan de weg pruimen te verkopen.
Er volgden nog een aantal kleine bedrijfsmatige activiteiten, allemaal naast onze school. 
Ondertussen hadden wij kennis gemaakt met hout. Naast het huis van onze oma stond een bedrijfshal waar zij allerlei meubels van hout maakten. Wij gingen vaak een kijkje nemen.
Wij waren enthousiast geworden over hout en er volgden, na aanleiding hiervan, een aantal bedrijfsmatige activiteiten op het gebied van houtbewerking. Wij maakten Oud-Hollandschespelen, parketstroken en tafels. 
Tot nu toe hadden we soms financieel succes, maar meestal kon het net wel net niet uit.
 

Oud hout

Serieuze opleidingen volgden en in de tussentijd hadden wij contact gekregen met slopers uit frankrijk. Zo als wel vaker als wij een zakelijke kans zagen gingen wij weer all-in. Er werden antieke parketstroken gekocht van een franse antiek oud eiken visgraat sloper. De houten parket stroken hebben wij  gesloopt en naar Nederland gebracht. 

Onze eerste klant was een architect die onze advertentie had gezien in de telegraaf. De eerste vloer werd gelegd bij de architect zelf. Ondanks ons gebrek aan kennis op het gebied van het leggen van houten vloeren, is het toch goed gegaan. Tot op de dag van vandaag is de architect heel blij met zijn vloer en doen wij zelfs ook nog zaken met hem. Onze dank daarvoor!

"Wij kregen een enorm succes in het absolute topsegment in metname Amsterdam. Wij bedienden metname bekende Nederlanders, ceo's en de adel."

Wij gingen aan dit succes ten onder door jeugdige domheid en wild gedrag.
 

Nieuwe winkel

Na bijgekomen te zijn van het succes en de pittige val daarna, zijn wij een aantal jaren later begonnen met een winkel waarin het volledige assortiment op houten vloeren en laminaat gebied was te verkrijgen.

Wij kregen direct weer succes. Tot op heden gaat het goed. Wij hebben de crisis overleefd. Inmiddels hebben wij Showroom houten vloeren Groningenduizenden vloeren verkocht en veel ervaring opgedaan met alle mogelijke problemen die zich voor kunnen doen.

"Het mooie aan het zolang volhouden is dat het bedrijf steeds beter wordt doordat wij elke keer weer de kans krijgen om te leren van onze fouten".Fouten maken maakt onderdeel uit van ons werk

U bent van harte welkom bij ons in de zaak. De koffie en wij staan altijd voor u klaar!