Schade Verzekering

 
Bent u verzekert
Heb je schade opgelopen aan je houten vloer? Dan is dat heel vervelend en het komt eigenlijk nooit goed uit.
Als u verzekert bent tegen de schade dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekeringsmaatschappij.
 
Geldig schaderapport
De Verzekeringsmaatschappij werkt vaak met verschillende bedrijven samen. De bedrijven die een geldig schaderapport mogen opstellen zijn gespecialiseerde houten vloeren winkels.  Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten schade die maar kan ontstaan aan uw houten vloer of laminaatvloer. Schade die kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld waterschades, brandschades, vernieling, schade na een feestje etc. Wij repareren alle schades van massieve planken vloeren, parket, multiplanken, duoplanken,lamelparket planken, mozaiek vloeren, hoogkant vloeren en alle soorten (motief) tapis vloeren.
Na het opmaken van een inspectierapport krijgt de klant een offerte voor reparatie die kan worden ingediend bij de betreffende verzekeringsmaatschappij.

"Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen."
 
Verdere schade voorkomen
Tijdens het eerste contact en tijdens de inspectie krijgt u van ons, indien mogelijk, tips om verdere schade te voorkomen aan uw houten vloer of laminaatvloer.
 
Heeft u schade en bekijkt u deze pagina dan hier alvast een paar tips om verdere schade te voorkomen.

 
Waterschade
Om verdere water schade aan meubels en wanden te voorkomen is het uiteraard van belang de schade zo snel mogelijk te herstellen. Hoe meer water er in de vloer komt hoe groter de schade over het algmeen is. Komt er water op de vloer, haal het er dan zo snel mogelijk af met een dweil.
Indien mogelijk de verwarming aanzetten en ventileren. 
Indien mogelijk de vloer open breken, het liefst aan de zijkant, zodat eventuele schade door het openbreken alleen aan de zijkant plaats vind. De plint dekt meestal deze schade weer af. Doordat u de vloer enigzins vrij krijgt van de vloer, kan er lucht onder door. Hierdoor droogt de waterschade sneller en beter op.
 
Snel handelen
Schade aan uw vloer is altijd heel vervelend. U maakt namelijk continue gebruik van uw vloer. Daarom stappen wij praktisch direct in de auto nadat er contact is geweest over de schade, om een inspectie uit te voeren en om te helpen grotere schade te voorkomen. Wij kunnen vaak pas de echte reparatie uitvoeren als al het vocht weer uit de ruimte is.