Wat past bij u


"De vloer moet bij u passen maar ook bij uw woning."

Tip bij uitzoeken houten (parket)vloer:
De meeste mensen zien door het bos de bomen even niet meer in het begin. Dit komt vanzelf weer goed.

 

"Houten vloeren brengen bijna altijd gezelligheid en warmte in huis. Ook al is de woning nog zo strak, leg er een houten vloer in en de huiselijke gezelligheid is dankzij de die houten vloeren aanwezig".
 

Nieuwbouw - Bestaande bouw

Welke vloer past bij u? Uit onze ervaring blijkt dat de meeste mensen nog niet precies weten wat voor vloer zij in hun nieuwe woonruimtes willen hebben.
Vaak is al wel de keuze gemaakt tussen houtenvloeren, laminaat, pvc, tegels of een andere vloersoort.
De meeste mensen kijken tegenwoordig op internet om inspiratie op te doen voor hun nieuwe vloer.
Daarna kiezen ze 1 of 2 winkels uit om te gaan kijken in de showroom.

 

Oriënteren op Internet

De meeste mensen doen hun huiswerk op internet. Dit is heel belangrijk. Hierdoor bent u beter in staat in te schatten of het houten vloeren bedrijf waar u naartoe bent gereden vakkundig is.
Als u door de eerste verwarrende periode heen bent gekomen en u hebt voor uzelf een keuze gemaakt, dan zal vaak nog met de andere huisgenoten, vaak de echtgenoot, over eengekomen moeten worden over de te maken keuze.
 

Showroom bezoek

De eerste keer dat mensen kijken in een showroom is vaak verwarrend. Mensen weten door het grote aanbod niet wat nou precies bij hun en hun woning past.
Als ze even hebben rond gekeken worden ze vaak geholpen door een verkoper.
Deze verkoper kan de klanten iets verder helpen in het maken van keuzes.
 

Onzekerheid over te maken keuzes

Vaak is er onzekerheid over de keuzes die men wil maken.
Onzekerheid kan er in bestaan dat de klant zich afvraagt of de houten vloer die zij in de showroom mooi vinden thuis ook past.
Onzekerheid kan ook ontstaan doordat de huisgenoten andere voorkeuren hebben.
 

Verkoper kan helpen

De verkoper kan u vertellen of een bepaalde vloer, bijvoorbeeld een massief houten planken vloer, gelegd kan worden in de ruimtes van de nieuwe woning. De verkoper zal de voor- en nadelen van een bepaalde vloer toelichten. Hij kan iets zeggen over sfeer, maar daarna moet u toch zelf een keuze maken.
In een nieuw bouwwoning kan bijna iedere soort houten vloer worden gelegd. Het maakt niet uit of het een chique visgraat vloer is of een stoere massieve planken vloer.

Nieuwbouw en houten vloeren.

Heeft u een nieuw huis met een zandcementdekvloer of anhydrietdekvloer gekocht, dan is de vloer nagenoeg altijd droog voor het moment dat de vloeren leggers de houten vloer kunnen monteren. Een goede parketzaak zal altijd het vochtpercentage voor de zekerheid controleren.
 

Bestaande vloer vervangen

Gaat u een bestaande vloer vervangen, dan zijn de mogelijkheden zeer ruim. Er zijn vrijwel geen belemmeringen voor het uitkiezen van een nieuwe soort vloer.
Er bestaan zoveel soorten vloeren in de verschillende sferen, zoals klassiek, modern, strak, landelijk dat u altijd een vloer kunt uitkiezen die bij uw gewenste sfeer past en die ook technisch gezien geplaatst kan worden in uw woning.

Tegenwoordig zijn er zoveel technische oplossingen bedacht die het mogelijk maken dat op bijna iedere ondergrond een houten vloer, laminaat of pvc vloer gelegd kan worden.
 

Wie maakt de Keuze

Uit ervaring blijkt dat vaak 1 partij de doorslag geeft. Dit is meestal de vrouw, maar ook wel eens de man.
Het maken van een keuze kan vergemakkelijkt worden door eens bij kennissen en vrienden te kijken naar hun vloeren. Wij geven ook altijd proefstukjes mee aan klanten om thuis te kunnen kijken of de vloer die ze in de showroom hebben gezien wel past in hun huis.
Het licht en de sfeer is thuis altijd anders dan in de showroom. Als het een vervang vloer is, kan ook direct even gekeken worden of het proefstukje past bij de rest van de meubels.


 
4 producten
Meest verkocht arrow_drop_down