Afbeeldingen - Foto's

 

"Eén afbeelding of foto zegt vaak meer dan 1000 woorden".
 

Massieve houten vloeren parketvloeren
 Houten Vloeren
Multiplank Duoplank Lamelparket Twinplank Combiplank
 Multiplank
Parket vloeren
 Parket
Tapisvloeren
 Tapis
Oude antieke hergebruikte houten parketvloeren en plankenvloeren
 Antieke vloeren
Laminaatvloeren PVC vloeren
 Laminaat-PVC
Bamboe vloeren
 Bamboe
Specials houten vloeren parket vloeren tapis vloeren laminaat vloeren pvc
 Specials
Tafels en Stoelen tuintafels
 Tafels Stoelen
Leggen lijmen houten vloeren parket vloeren tapis laminaat pvc vloeren
 Leggen
Schuren olien renoveren renovatie houten parket vloeren planken vloeren
 Schuren

 


Naast geschreven info over houten vloeren zijn afbeeldingen even belangrijk. Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk foto's van houten vloeren te plaatsen. Het is vaak moeilijk om foto's te maken van de vloeren. Een goede foto maken is een hele klus. Als er 10 van een vloer zijn gemaakt dan zijn er vaak maar 2 bruikbaar.
 

Opkomst Internet

Internet is goed en wel opgang gekomen midden jaren 2000. Van voor die tijd hebben wij weinig foto's van de vloeren die wij hebben geleverd en gelegd. Als er al foto's zijn, dan zijn ze niet digitaal genomen.
Vanaf circa 2005 hebben wij bedacht dat foto's nemen van groot belang is. Afbeeldingen van vloeren kunnen enorm helpen als inspiratiebron bij het inrichten van de gebruiksruimte voor klanten die een nieuwe vloer willen uitzoeken.

Eerst plakten wij de foto's in een fotoboek en lieten dit boek vaak zien tijdens een verkoopgesprek. Niet veel later met de opkomst van websites, zijn wij de foto's gaan plaatsen op een eigen website.
Men kon toen thuis al een indruk krijgen van wat er te creëeren is met houten vloeren.
Na het leggen werden steeds vaker foto's gemaakt van de door ons gelegde parketvloeren, tapisvloeren, massief houten vloeren, duoplanken/multiplanken, laminaatvloeren, bamboevloeren, visgraatvloeren en traprenovaties. Ook werden er afbeeldingen gemaakt van renovatieklussen, schuurklussen, lakken, olien, en onze antieke vloeren.
Naast foto's van onze producten gingen wij ook foto's maken van bijvoorbeeld de herkomst van onze antieke vloeren. Deze foto's worden erg gewaardeerd. Deze afbeeldingen geven een inkijkje achter de schermen.
 

Nieuws

Heeft u een vloer bij ons gekocht en wilt u het resultaat delen met ons en andere houten vloeren geinteresseerden, dan zouden wij het fijn vinden dat u foto's van de vloer naar ons toestuurt. Wij zoeken dan een leuke plek op de website voor de foto's.

 
11 producten
Meest verkocht arrow_drop_down