Korte handgemaakte eiken tafel met massief blad 4 cm dik Winsum Op maat gemaakte eiken tafel met poten door het blad. De lengte van de tafel is aangepast aan de ruimte in de woonkamer. Het mooie van deze tafel is dat stoelen met leuningen prima onder de tafel geschoven kunnen worden. De tafel staat in een bungalow in Slochteren.
Beuken Thonet stoel met armleuningen verouderd waaier getekend Wij hebben hele leuke en kwalitatief goede thonet stoelen te koop. De stoelen zijn stijlvol, sterk, en relatief goedkoop. Ze komen met leuning, zonder leuning, met en zonder waaier, met ronde zitting en rechthoekige, zonder tekening en met verouderings tekeningen.
Traprenovatie eiken opmaat gemaakte overzettreden Een trap netjes maken blijft er vaak bij. Deze trap is voorzien van op maat gemaakte eiken overzettreden. Heel veel bedrijven hebben standaard overzettreden. Deze hebben wij ook, maar wij maken ook oplossingen op maat. zoals op deze trap. Het bijzondere aan deze overzettreden is het terugvallen van koplat. De trap is gerenoveerd in Groningen.
Opel Blitz 6 cilinder Stukje transport geschiedenis op de oprit. De Opel Blitz is bij vele wat oudere vrachtwagenchauffeurs bekend omdat er vaak rijles werd gegeven met deze Opels.
Onderhouds beurt eiken massieve planken vloer Delfzijl In de was zetten van een kroegvloer in Delfzijl. Wij verzorgen ook het onderhoud van houten vloeren.