De showroom aan de Ulgersmaweg 18a in Groningen (zijn verhuisd van Haren naar Groningen) is bedoeld voor iedereen die op 1 plek alle mogelijkheden op houten vloeren gebied wil zien. Daarom is de showroom ook ruim. Zoekt u multiplanken, duoplanken, lamelparket, hoogkant, visgraat, hongaarsepunt, massieve planken, traditioneel parket, laminaat, pvc, grenen, jatoba, merbau, afzelia, eiken, bamboe, eikentafels, oud grenen buitenmeubilair,houten parket vloeren Showroom Groningen partijtjes, antiek parket, onderhoud, renovatie, reparatie, schuren, lak, olie, plinten of ondervloeren en nog veel meer, dan kunnen wij u wellicht helpen.

Er staan grote proefborden van de meeste houten vloeren.
  • multiplanken (geschikt voor vloerverwarming)
  • massief houten planken
  • tapis/parket, motiefvloeren zoals visgraat, hongaarsepunt
  • antieke vloeren, vaak ouder dan 100 jaar eikenhout
  • tropische houtsoorten
  • laminaat en pvc vloeren
  • onderhoudsproducten en andere vloeraccessoires
Meestal staan ze ook los zodat ze desgewenst buiten bekeken kunnen worden. Proefstaaltjes kunnen bijna altijd mee naar huis worden genomen. Wij hebben de volgende product-afdelingen:


Er zijn 3 bedrijfsafdelingen onder 1 dak gevestigd, namelijk; nieuwe vloeren, oude antieke vloeren en montage, reparatie, renovatie. De broers hebben de taken en bedrijven onderling verdeeld, maar werken uiteraard nauw samen.

Hieronder staan een aantal foto's die een beeld geven van de inrichting van de showroom. Het pand heeft een verdiepingen en een kinderspeelhoek!
Showroom multiplanken, duoplanken, samengestelde vloeren, lamelparket Multiplanken zelfgemaakte eiken tafels legbak uitleg leggen hotuen vloeren
tapis parket tropische houtsoorten hoogkant kantoor showroom houten parket vloeren groningen  De showroom is eenvoudig, gezellig  en laagdrempelig. "Het ruikt er lekker  naar hout, wordt vaak gezegd!"
  De kinderen kunnen 'buurman en  buurman' kijken of tekenen.
koffie thee ranja
Koffie, thee en ranja   staan klaar!


'In principe hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen'

Al meer dan 15 jaar kunt u bij ons zonder afspraak binnen lopen.
Dit werkt prima. Natuurlijk zit er wel eens iemand te wachten totdat 1 van de broers vrij is. Meestal valt de wachttijd heel erg mee. Er is een hoop te zien in de zaak. Wij hebben ook veel woon/interieurtijdschriften liggen! Dat maakt het wachten minder erg. "Het regelt zich altijd goed".
Wij proberen de mensen die wij helpen alle aandacht en tijd te geven, ook al zijn er wel eens wachtenden. Als iemand echt op tijd staat dan is het verstandig wel een afspraak met 1 van ons te maken.

 

Naast een showroom hebben wij ook een opslagloods en een werkplaats.

 
houten vloeren opslagloods Naast de showroom/winkel hebben wij ook een opslagloods en werkplaats. In de werkplaats worden de vloeren zonodig verouderd, geolied of gelakt. Daarna worden ze naar de klant gebracht of opgehaald door de klant. werkplaats houtbewerkingsmachines houten vloeren oliemachine