De website

Onze werkwijze: Wij gaan er van uit dat u voorbeeld vloeren wilt zien en dat u hierover vragen heeft. Op deze website hebben wij geprobeerd veel nuttige informatie te plaatsen.

De showroom

Gevestigd aan de Ulgersmaweg 18a in Groningen (zijn verhuisd van Haren naar Groningen).

Wij hebben voorbeelden van houten vloeren en al onze andere producten op deze website geplaatst en wij hebben een showroom waarin de houten vloeren te zien zijn op grote proefborden.

U komt in onze ruime showroom binnen waar zeer veel te zien is. Wij verkopen praktisch alle mogelijke houten vloeren.

U kijkt even rond en meestal dringen zich dan vragen aan u op. Meestal is 1 van onze mensen dan in de buurt om u te woord te staan. Wij verkopen nieuwe houten vloeren, de multiplank/duoplank, parketvloeren, tapisvloeren, bamboevloeren, overzettreden en laminaatvloeren. U kunt ook uw vloer door ons laten renoveren, onderhouden en repareren. Heeft u schade dan kunnen wij een schaderapport opstellen voor de verzekeringsmaatschappij.
Houten Vloeren Groningen in Haren

Uitgangspunt klantbenadering

de klant die aan de beurt is goed te helpen. Klanten die even moeten wachten wordt gevraagd om begrip, of er wordt aangeraden een andere keer terug te komen.Garanties houten vloeren Groningen
Na het beantwoorden van de eerste vragen en uitleg over de showroom, (waar staat wat), weten klanten meestal wel aardig wat ze zoeken. 
Na de eerste schifting kan iets concreter gesproken worden over de mogelijkheden van de vloer die de klant op het oog heeft.

 

 

Offerte opmaken

De klant kan een offerte laten opmaken.
Soms is het noodzakelijk om een bezoek aan het adres te brengen waar de vloer gelegd moet worden. Dan zal een afspraak gemaakt worden voor een inmeting.offerte houten vloeren Groningen

Meestal kan in de showroom een goede indicatieve offerte gemaakt worden.
De klant neemt de offerte mee en vaak ook een proefbordje van de vloer die zij op het oog hebben.
Wij wachten rustig af op een reactie van de klant.

"Wij bellen de klant niet na."

Wij gaan er vanuit dat wij voldoende informatie hebben gegeven tijdens het bezoek van de klant aan onze showroom.

Als de klant besluit om een vloer van ons af te nemen, dan wordt dit vaak per email of per telefoon doorgegeven. 

Als het een vloer is die wij niet hoeven te leggen, dan wordt de klant verteld wanneer de vloer kan worden afgehaald of wordt er een afspraak voor levering gemaakt.

Inmeting terplekke

Als de vloer door ons gelegd moet worden dan gaan wij eerst een inmeting verzorgen.
Wij vinden het prettig een gevoel te krijgen bij de ruimte waar gelegd moet worden en wij zijn verantwoordelijk voor de hoeveelheid producten die geleverd en gelegd moeten worden.

Bij de inmeting wordt gekeken naar de mogelijkheid om de gekochte vloer te kunnen leggen in de ruimte van de klant.
De maten worden opgenomen.
Nadat alle informatie bij ons binnen is zal een nieuwe offerte opgestuurd worden die aangepast is aan de gegevens die binnen zijn gekomen bij de inmeting. Deze werkwijze zorgt voor rust rond het offerte proces

 

Als de klant akkoord gaat met de offerte

Bij het doorgeven van de nieuwe offerte aan de klant wordt direct gesproken over de verwachte leverdatum, legdatum en betaalmogelijkheden.

 

Uitvoering werkzaamheden

Als dit alles is afgesproken dan gaan wij verder met uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.
Natuurlijk loopt niet altijd alles zoals afgesproken of verwacht. Wij vertellen daarom onze klanten altijd welke veranderingen voor ons belangrijk zijn om te weten. De klant geeft meestal veranderingen goed door. Wij geven van onze kant veranderingen in bijvoorbeeld de legplanning om wat voor reden dan ook, zo snel mogelijk door.
Hierdoor verloopt alles vaak goed en soms wat moeizamer, maar nagenoeg altijd tot tevredenheid.

Wij communiceren nieuwe informatie altijd zo snel en duidelijk mogelijk, zodat de klanten er in hun planning rekening mee kunnen houden.

Oplevering

Als de vloer is gelegd, dan is direct de oplevering van de vloer.

De klant kan aangeven of zij tevreden zijn.
Is er toch wat, dan horen wij het graag.

Soms komen klanten er na de oplevering achter dat iets hen niet bevalt. Klanten weten dan dat ze bij ons terecht kunnen. Wij zullen zsm aktie ondernemen.
Meestal dezelfde week nog kunnen wij de klacht bekijken bij de klant. Na aanleiding van dit bezoek kan besloten worden wat er gedaan moet worden en wanneer.

 

Garantie

De vloer moet voldoen aan de gewekte verwachtingen. Deze garantie is in het burgerlijk wetboek opgenomen. Geven wij aan dat een houten vloer levenslang mee gaat, dan behoort hij dat ook te doen. Klachten worden altijd serieus genomen en zo spoedig mogelijk opgelost. 

garantie houten vloeren groningen