Grote visgraat Notaris eiken vloer gelijmd wit geolied massief Wat een mooie grote eiken visgraat vloer. De houten vloerdelen zijn gemaakt van massief hout. De delen zijn 16 cm breed en 60 cm lang. De vloer is afgewerkt met naturel witte hardwaxolie. De vloer is gelegd in Groningen.
Eiken visgraat stroken band dubbele bies staande friesen naturel geolied rustiek a Haren Groningen gelegd Massief eiken parket vloer gelegd in Visgraat motief. De vloer heeft een band met dubbele bies. Massieve eiken parket stroken kunnen niet volledig gestopt worden met stopmiddel. Het zal daarom altijd een rustiek ogende visgraat blijven. De vloer is afgewerkt met naturele hardwaxolie. De vloer is gelegd in Haren.
Eiken Visgraat enkele band dubbele bies Naturel geolied massieve stroken Massief eiken houten visgraat vloer. 45 cm lang, 7 cm breed. Enkele band, dubbele bies en staande friesen. De vloer is afgewerkt met corcol van aquamarijn. De vloer is gelegd in Haren (Groningen).
Staande friesen dubbele bies enkele band visgraat rustiek a eiken houten vloer De visgraat is gelegd, maar nog niet geolied. Na het schuren wordt de eiken visgraat geolied.
Eiken Hongaarse punt naturel geolied Den Haag Hongaarsepunt gelegd in Den Haag in een wachtruimte van een tandarts. De eiken hongaarse punt vloerdelen zijn gemaakt van echt oud eiken. De vloerdelen zijn na het leggen niet afgewerkt met een olie of lak. Het oude hout zal nog een beetje nakleuren en verder wordt er niets aan gedaan. Zeer praktische vloer dus.
Eiken visgraat lang met spint rustiek a naturel wit geolied Steenwijk Massief eiken visgraat vloer gelegd in Steenwijk. De eiken parketstroken bevatten spint. De vloer is verlijmd op een spaanplaat tussenvloer.
De afwerking is een naturel witte hardwaxolie. Omdat de vloer verlijmd is was het mogelijk door te leggen zonder een dilitatievoeg in te passen.
Grote visgraat met staande friesen en wengé band massief eiken Brede massief eiken visgraat met band en staande friesen. De visgraat is 16 cm breed en 65 cm lang. De vloer is afgewerkt met een woca naturel olie. Hierdoor trekt de kleur van het eiken mooi op. De vloer is gelegd in Assen (Drenthe).
Eiken Notaris visgraat vloer 16 cm breed 65 cm lang wit geolied Massief eiken visgraat, grote maat. De houten vloer is afgewerkt met naturel witte hardwaxolie. Het is een stoere eigentijdse visgraat variant geworden. De vloer wordt ook eigentijds doordat hij is doorgelegd tot aan de muur. De vloer is gelegd in een jaren dertig woning in Groningen.
Eiken visgraat net gelegd inspectie Na het leggen inspecteren wij altijd het werk van onze leggers. Deze vloer is geweldig mooi geworden... De vloer is afgewerkt met naturel olie, en de sortering is A-klasse. De parketstroken zijn 45 cm lang en 7 cm breed.
In de was gezette visgraat vloer Wengé visgraat. Wengé is heel donker, maar niet zo donker als echt zwart, zoals de tafel en stoelen op deze foto.
Eiken visgraat suite kamer Haren Groningen Visgraat patroon mooi doorgelegd in de erker van dit jaren dertig huis in Haren (Groningen).
Naturel wit geoliede eiken visgraat parketvloer in Steenwijk gelegd Eiken parket stroken visgraat vloer. De stroken zijn 65 cm lang en 7 cm breed. De vloer is afgeschuurd met korrel 120 en daarna geolied met naturel wit olie. De vloer is niet gestopt. De traditionele vloer combineert mooi in het verder strakke interieur. De vloer is gelegd in Steenwijk, bij Zwolle en Meppel, in een nieuwbouw jaren dertig stijl woning.
Elleboog visgraat motief vloer eiken massief Diagonaal gelegde eiken visgraat stroken parketvloer. Rustige sortering, 45 cm lange stroken en 6 cm breed. Zie dat het visgraat patroon is doorgelegd tot aan de muur. De vloer is gelegd tussen Leiden, Delft en Den Haag.
Eiken visgraat vloer wordt gelegd, echt vakwerk Het leggen van een visgraat patroon is een tijdrovende klus. Het zijn vloeren die niet elke vloeren legger even goed kan leggen. Het vergt veel lange opleiding en veel ervaring om een visgraat patroon zelfstandig goed te kunnen leggen. Het juiste patroon op de juiste plek bedenken is het moeilijkst.
visgraat eiken parketvloer massieve stroken Haren Groningen Vloer is netjes tot onder aan de keuken pootjes gelegd. De keuken plint moet nog geplaatst worden. De vloer is geolied. Voor het aanrecht in de keuken is de meest intensief gebruikte plek in huis. Hier is de slijtage van de olie laag het hoogst. Er zal dan ook in de keuken 2 tot 4 keer per jaar onderhoudsolie aangebracht moeten worden.
Eiken visgraat in hal gelegd, nog niet gelakt Wat is deze hal fantastisch geworden. Het vakwerk is in een dergelijke ruimte heel goed zichtbaar.