Tapis afzelia doussie gelakt dubbele visgraat tapis Afzelia dubbele visgraat tapisvloer met satijn glanslak afwerking. De vloer is gelegd in Haren (Groningen). Afmeting afzelia stroken is 45 cm lang en 6 cm breed.
Tapis afzelia doussie band wengé bies dubbele visgraat gelakt Haren Groningen De afzelia tapisvloer heeft een band en enkele bies als rand afwerking. De vloer is het hele huis doorgelegd. Dit is de woonkamer vleugel van het huis. De vloer is verlijmd op een spaanplaat ondervloer. Na het leggen van de tapisstroken wordt de vloer gestopt en geschuurd alvorens lak wordt aangebracht.
Eiken tapis Rijksstraatweg Haren Blokmotief premier geolied naturel diagonaal gelegd Prachtige diagonaal gelegde blok patroon eiken tapis vloer. De rand is afgewerkt met een band met dubbele bies en staande friesen. Het diagonaal leggen brengt iets aparts in de vloer. De vloer is gelegd in Haren aan de Rijksstraatweg.
Eiken premier Tapis Hongaarsepunt Den Haag nog onbehandeld Hongaarsepunt met bandafwerking zonder bies. De hongaarse punt heeft een 45 graden hoek. Het gebruikte eikenhout heeft de sortering 1 bis. Er zitten dus slechts pitjes in. De vloer is gelegd in Den Haag.
Voorbereiding lijmen tapis eiken spaanplaat ondervloer In een rietgedekte villa in Haren (Groningen) aan de Rijksstraatweg hebben wij een prachtige verouderde eiken visgraat vloer gelegd. Op deze foto is te zien dat de spaanplaat vloer al is gelegd. Met de spaanplaatvloer hebben wij ook heel wat hoogte verschil kunnen opvangen. De eerste stroken zijn al gelegd.
Verouderde getrommelde naturel wit geoliede eiken tapis visgraat in Haren Groningen gelegd De eiken verouderde visgraat tapis vloer is afgewerkt met naturel witte olie. De kamer is nog niet helemaal in gericht, maar al wel is te zien dat het een schitterende kamer gaat worden. Klassiek, licht, warm en chic.