sloop antiek parket uit frans gebouw Met de hand halen wij de eiken parket stroken los van de constructie vloer. Op de foto zijn wij bezig een visgraat vloer te verwijderen en klaar te zetten voor transport naar Nederland. De vloer komt uit de buurt van Parijs. In Parijs zelf ligt vaak Hongaarsepunt in plaats van visgraat.
sloop eiken antieke parketvloer Grote ruimtes werden in Frankrijk vaak belegd met parket stroken. In de chiquere vertrekken ligt vaak een motief vloer zoals visgraat of hongaarsepunt en heel soms het versailles motief.
visgraat parketvloer wordt gesloopt uit gebouw in Frankrijk Mooie grote ruimtes met antieke houten vloeren, zo zien wij het graag. Dit betekent dat er mooie partijtjes van het zelfde hout vrij komen. Het was zeer gebruikelijk om verschillende leveranciers vloeren laten te leggen in grote gebouwen in Frankrijk.
sloop antiek oude parketvloeren Opstapelen antieke massief eiken parketstroken en een plakbandje er om.
Gesloopt parket opgestapeld eiken Pakketje bij elkaar zetten die uit 1 ruimte komen of ook uit andere ruimtes komen, als ze maar het zelfde zijn allemaal.