Eiken wit geoliede multiplank duoplank Herberg Eiken Multiplank, wit geolied, 12 + 4 mm Frans eiken toplaag. De vloer is geschaafd en gestopt en daarna wit geolied. De vloer is gelegd in Haren (Groningen).
Wit geoliede multiplank duoplank eiken Multiplank met Russisch eiken toplaag. De vloer is rustig want heeft weinig noesten. De vloer is afgewerkt met een witte olie. Doordat de vloer na het schaven geschuurd is is de vloer egaal wit. Het schuren zet de porien van de planken egaal open. Hierdoor pakt de olie egaal op en krijg je dus een egale kleur. Dit in tegenstelling tot een alleen geschaafde en geoliede plank. De vloer is gelegd in Haren (Groningen).
Eiken multiplank duoplank enkel gerookt naturel rustiek a/b gelegd in Haren Groningen
Multiplank - Duoplank - Combiplank met een eiken toplaag. De vloer is doorgelegd in de keuken. Het is een enkel gerookt naturele afwerking. Deze kleur is praktisch te noemen. De vlekjes die je vanzelf krijgt in een keuken, vallen met deze kleur het minst op. De vloer is gelegd in Haren (Groningen).
Enkel gerookte wit geoliede multiplank duoplank eiken Multiplank, 26 cm breed, 15+5 toplaag eiken. De planken zijn geschuurd en gerookt en daarna met een witte olie afgewerkt. De vloer is verlijmd op de zandcementdekvloer. De sortering is a/b, niet druk en ook niet heel rustig. Het grijzige in de planken komt door het roken. De vloer is gelegd in Groningen.
Eiken multiplank naturel geolied rustiek ab Multiplank chateau, afgewerkt met een naturel witte olie. Het een toplaag gemaakt van Frans eiken hout. De vloer is gelegd over de grens in Duitsland.
Jatoba lamelparket multiplank geolied gelegd in Haren Groningen Jatoba multiplank. De vloer is net gelakt met een half matte lak. Multiplanken worden dus ook gemaakt met andere houtsoorten dan eiken hout. De meeste multiplanken worden gemaakt met een eiken toplaag. Zeer veel tropisch hout soorten, maar ook beuken, grenen en andere inheemse houtsoorten worden gebruikt om een multiplank mee te maken. De vloer is gelegd in Haren (Groningen).
Combiplank Twinplank eiken wit geolied
Multiplank enkel gerookt wit, chateau uitstraling. Het schuren na het schaven maakt dat de vloer rustig oogt. De vloer is gerookt en afgewerkt met een witte olie. Bij de opslaande deuren naar de tuin is gelukkig een mat gelegd. Zand is het belangrijkste onderdeel van schuurpapier.
Eiken multiplank gerookt grijs geolied toplaag 4 mm eiken hout Multiplank enkel gerookt grijs geolied. Het is een geschaafde plank, Herberg genoemd. De vloer is verlijmd en met een opstaande mdf plint afgewerkt. Hij is gemonteerd in Garmerwolde, vlak bij Groningen.
Grijs geoliede multiplank 5 mm toplaag eiken gerookt Eiken multiplank zwaar gerookt, wit geolied. zonder vellingkant. De sortering is rustiek b, gemiddeld aantal noesten.
Eiken grijs geoliede multiplank verlijmd microvellingkant Enkel gerookt grijze multiplank 12+4 mm toplaag eiken. De vloer is verlijmd op vloerverwarming. Multiplank en vloerverwarming gaan zeer goed samen.
Wit geoliede multiplank rustiek a/b gestopt geschaafd Multiplank eiken wit geolied, rustiek B, geschaafd en niet geschuurd. Het is een redelijk rustieke vloer waarop het minder erg is dat het witte er op de druk gebruikte plekken wat afgaat. De vloer is gelegd in de stad Groningen.