Barbarossa Wisselende breedtes eiken Old English  Massieve eiken planken gelegd op een verdieping. Gelegd in wisselende breedtes. De vloer is geolied met old english wash olie. De vloer is geplaatst in Groningen
Dubbel gerookt naturel eiken massieve planken  Donker gerookte massieve eiken vloerdelen, naturel geolied. Het roken maakt dat sommige planken behoorlijk lichter zijn dan andere.
Eiken gerookt naturel massief Een herberg massieve planken vloer, enkel gerookt naturel, 18 cm breed, rustiek b. De vloer is zwevend gelegd, dus ligt tussen de spanveren, en alleen de kopse kanten zijn verlijmd. De vloer is gelegd in Froombosch bij Slochteren.
Excalibur eiken naturel wit geolied eiken planken massief Barbarossa massief eiken vloerplanken, gelegd in wisselende breedtes. De kleur is enkel gerookt wit. De vloer is gelegd in de buurt van Hilversum.
Massieve eiken planken met vloer schildering Eiken massief houten vloerdelen rustiek b, 20 cm breed, met naturel witte olie. De vloer is versiert met een vloerschildering. De vloer is geplaatst in Haren (Groningen)
Enkel gerookt wit eiken vloerdelen in Glimmen gelegd Eiken massieve planken enkel gerookt wit, geplaatst in de eetkamer in Glimmen, tussen paterswolde, Eelde, Haren en Zuidlaren.
eiken vloerdelen enkel gerookt wit Houten vloer in de keuken met kookeiland. Kleur is enkel gerookt wit. De vloer heeft een b sortering, dus heeft een gemiddeld aantal noesten en kleurverschillen. De vloer is niet druk en ook niet rustig te noemen.
Barbarossa eiken vloerdelen Gerookt verouderd wisselende breedtes Excalibur eiken massieve vloerdelen. Breedtes tot 55 cm. Gelegd met wisselende breedtes. De vloer is zwaar verouderd met de hand. De vloer is ook gerookt en afgewerkt met aquamarijn olie. Door de breedte van de planken krijgt de vloer een zeer indrukwekkend uiterlijk. De vloer is gelegd in Appingedam, bij Delfzijl.
Excalibur tot 60 cm breed rai amsterdam eiken corcol Excalibur gelegd op de vakbeurs in de Rai in Amsterdam. De vloer is later doorverkocht aan een klant in Amsterdam. Het zijn massieve vloerdelen tot 60 cm breed. Het is een vloer behandeld met natuur olie aquamarijn. Het geeft een naturelle matte hout kleur.
Excalibur brede eiken houten vloerdelen Excalibur massief eiken planken. De planken zijn gelegd in wisselende breedtes tot 55 cm. De afwerking is gerookt wit. De vloerdelen zijn met de hand verouderd. De vloer is gelegd in een prachtig verbouwde boerderij vlak bij Amsterdam. Deze stoere planken passen heel goed in de oude deel van de boerderij.
Eiken vloerdelen met opstap naturel wit Eiken massieve planken, 18 cm breed, alleen geschaafd en de noesten zijn gestopt. De vloer is afgewerkt met naturel witte olie. De vloer is gelegd in Winschoten bij Bellingwolde, Blijham, Beerta.
Licht gerookt eiken vloerdelen Haren Groningen Enkel gerookt witte massieve vloerplanken, verlijmd op een spaanplaat. De hond zal zeker krassen achterlaten, maar meestal zijn ze niet zodanig diep dat de vloer er door wordt verpest. De vloer is geolied, hierdoor vallen krassen ook minder op. Krassen vallen meer op op een gelakte vloer.
Wit geoliede massief houten vloer verouderd gerookt Zwaar gerookte massieve eiken verouderde wit geoliede planken. De vloer is behoorlijk grijs, dit komt door het roken van de planken. De vloer is gelegd in Zuidhorn, voorbij Aduard.
Eiken houten massieve vloerdelen Excalibur enkel gerookt naturel hand verouderd. De vloer is gelegd in wisselende breedtes. Dit geeft een heel originele uitstraling.
Merbau massieve planken gelegd in een restaurant in de buurt van Zuidlaren aan het Zuidlaardermeer. Merbau is heel hard en de kleur van het hout is ook heel geschikt voor het intensieve gebruik dat plaats vindt in een restaurant. De vloer is afgewerkt met olie.
Eiken dubbel gerookt chateau gestopt geschuurd geolied Zwaar gerookte massief houten vloerdelen, met een donker bruine olie afgewerkt. De vloer is gelegd in Laren bij Hilversum, Blaricum en Baarn.
Rustiek D met spint eiken micro vellingkant geschuurde gestopt naturel wit geolied Massieve eiken vloerdelen, sortering C/D. Zie ook de spintstroken (witte stroken aan de zijkant van de planken). De vloer is na het schaven, gestopt en geschuurd. Door het schuren en naturel wit olien is de tekening van het hout niet heel duidelijk te zien. De vloer is gelegd in Veendam, bij Hoogezand in de buurt.
Eiken massieve planken Naturel geolied opstaande plint Naturel wit geoliede massieve planken met een massieve eiken opstaande plint. Het is een slaapkamer. De planken hebben een gemiddeld aantal noesten. De vloer is gelegd in Tynaarlo bij Vries in Drenthe.
Enkel gerookt wit massieve planken vloer Grijs geoliede en gerookte massieve planken. De sortering is gemiddeld (B). De vloer is dus afgewerkt met een grijze natuurlijke hardwaxolie. Hardwax olie moet 1 keer per jaar worden onderhouden met onderhouds olie. De vloer is gelegd in Winsum richting Uithuizen.
naturel wit geoliede brede massief eiken vloerplanken verlijmd in Roden gelegd Boerderij deel belegd met massief eiken houten vloer. De planken zijn verlijmd op de constructievloer. Dit om de werking van het eikenhout onder controle te kunnen houden. De vloer is afgewerkt met witte olie. Een witte olie afwerking blijft niet wit. Ook al onderhoud je de vloer met witte onderhoudsolie, de vloer zal donkerder en minder wit worden door gebruik. De vloer is gelegd in Eelde bij Peize, Paterswolde en Roden in de buurt.
Doorsnede massief eiken vloerplanken met veer en groef en trekgroeven
Zie de kopse kant zijkant van een massieve eiken vloerplank. De veer en groef is duidelijk zichtbaar. De veer en groef houdt de planken bij elkaar. Aan de onderkant kun je ook de zogenaamde trekgroeven zien. Deze trekgroeven halen spanning uit het houd zodat de vloer minder hol en bol kan komen te staan door het toe- en afnemen van de luchtvochtigheid.
Eiken Excalibur massieve vloerplanken op latjes geschroefd naturel wit tot 60 cm breed Wauw wat is dit een bijzondere vloer. Het is een Excalibur massief eiken planken vloer met breedtes tot 60 cm. De vloerdelen zijn in wisselende breedte verschroefd op eiken balkjes. De balkjes zijn verschroeft aan de zand cementdekvloer. Het is een boerderij deel waarin deze planken zijn gelegd. De vloer is gelegd in Glimmen, vlak bij Haren (Groningen)
Massief eiken vloerplanken dubbel gerookt antiek geolied Stoere donkere massief eiken planken vloer. De vloer is gerookt en bruin geolied.  Sterke contrasterende kleuren! Vloer is gelegd in Utrecht.