Houten Vloeren Behandeld met Olie


Behandelde massief houten vloeren zijn houten vloeren die in de werkplaats of de fabriek zijn afgewerkt met een afwerkingsproduct zoals olie, hardwaxolie of lak.
De planken zijn in de schaverij op breedte en dikte geschaafd. Rondom wordt veer en groef aangebracht en aan de onderzijde worden trekgroeven ingefreest. De planken kunnen, voordat de olie of lak wordt aangebracht, geheel of gedeeltelijk worden gestopt met houtkit en zaagmeel. De planken kunnen geschuurd of ongeschuurd blijven. Geschuurde planken ogen rustiger en vlakker. Geschaafde planken  die niet geschuurd worden, ogen levendiger. 

Eventueel kan een planken vloer verouderd (trommelen, borstelen, roken) worden voordat hij geolied of gelakt wordt. Als laatste worden de planken geolied of gelakt in de werkplaats voordat ze geleverd worden aan de klant.
Voordat de houten vloer geleverd wordt bij de klant is de vloer dus al afgewerkt met een slijtlaag die tevens een gewenste kleur aan het hout geeft.

Direct gebruik is mogelijk.! Gebruik op vloerverwarming is niet mogelijk!

Sindskort worden vloerdelen ook afgewerkt met een kleurlak.
Kijk in onze winkel voor de mogelijkheden.
De planken worden door ons gekleurd met pallman of aquamarijn en worden daarna afgelakt met een lak van deze verschillende merken. Er zijn vele merken die deze optie aanbieden. Woca, floorservice, Osmo, Lecol en Ciranova zijn andere merken die gebruikt worden.

12 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Voorbeeld vloeren